• "Geluk ervaren is jezelf kunnen zijn met soms een beetje hulp van een ander"

  • "Geluk ervaren is jezelf kunnen zijn met soms een beetje hulp van een ander"

  • "Geluk ervaren is jezelf kunnen zijn met soms een beetje hulp van een ander"

Zorg info

Op deze pagina van de nieuwe zorg vind u informatie van diverse gemeentes bij u in de buurt en overige hulpverlening.

Omdat onze organisatie streeft naar goede en eerlijke informatie waar de hulpvrager of de zo genoemde cliënt voorop staat vind u hier de informatie die door de gemeentes is verstrekt en zult u indien nodig worden door gelinkt naar de site van de betreffende gemeente.

oude ijsselstreek, doetinchem, montferland, berkelland, winterswijk, aalten, oost gelre, enschede, hengelo, borne, almelo

Zoekt u specifieke of algemene informatie over soorten verslaving zoals: 

  • Drugs verslaving
  • alcohol verslaving

klik dan op deze link voor meer informatie of neem contact op met De Nieuwe Zorg.

Heeft u hulp nodig ? Misschien kunnen wij u helpen!!!

Maatwerkvoorzieningen kunnen in natura of als persoonsgebonden budget (pgb) verstrekt worden. Een pgb is een geldbedrag waarmee u zelf de ondersteuning inkoopt. 

De Wmo 2015 is bedoeld voor mensen die hulp nodig hebben om thuis te blijven wonen, of hulp nodig hebben om mensen te ontmoeten en mee te doen in de samenleving.

De Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo 2015) zorgt ervoor dat iedereen kan meedoen aan de maatschappij en zo veel mogelijk zelfstandig kan blijven wonen.

Heeft U geen Persoonsgebonden Budget, maar ZORG IN NATURA, ook dan kunt U contact met opnemen met De Nieuwe Zorg voor de begeleiding/ondersteuning die U nodig heeft.